Gázszerelő, Fűtésszerelő Budapest, eladás, kondenzációs kazán karbantartás, beüzemelés.
Megújuló energiaforrású rendszerek beüzemelése kiépítése, javítása és karbantartása.

Főoldal Cégünkről Kapcsolat Szolgáltatásaink Vásárlási feltételek Partnereink

Keressen minket az alábbi telefonszámok bármelyikén!

Pest: 06 30 548 1226
Buda: 06 30 234 2017

Vásárlási feltételek

Felhívjuk figyelmét, hogy csak az alábbi szabályzat elfogadásával és tudomásulvételével vásárolhat az oldalunkon feltüntetett termékekből és alkatrészekből. Amennyiben ezen vásárlási feltétel bármely részével, pontjával nem ért maradéktalanul egyet és ezt saját magára nézve nem tudja kötelezően elfogadni, úgy semmilyen körülmények között ne kezdeményezzen vásárlást.

 1. Az általunk küldött alkatrészek termékek önálló működésre nem alkalmas berendezések, ezért külön használati útmutatóval nem rendelkeznek. A gázkészülék-alkatrészeket csak és kizárólag megfelelő képzettségű, fényképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkező, az adott típusra vonatkozó megfelelő szakismerettel rendelkező szakember építheti be. Az alkatrész beépítését követő használattal kapcsolatos információkat kérje a beépítést végző szakembertől. Ne feledkezzen meg a szakszerű beépítést igazoló számla kéréséről se, mert csak ennek birtokában tudja garanciális jogait érvényesíteni. 
 2. Az általunk értékesített alkatrészekért csak és kizárólag cégünk, a RM-GÁZ KFT. vállal garanciát. A márkák importőrei illetve magyarországi képviseletei az alkatrészekre csak a RM-GÁZ KFT. felé vállalnak garanciát, a vásárlók felé nem. 
 3. Cégünk vállalja, hogy a munkanapokon 12 óráig faxon vagy email-en megrendelt termékek, a megrendelést visszaigazolásától számított 1-2 napon belül kézbesítésre kerülnek. 
 4. Vásárlás menete: - az alkatrész/ termék megrendelése email-en vagy faxon lehetséges. A megrendelésnek tartalmaznia kell a megrendelő nevét, címét ( ha a számlázási cím eltér azt külön kell feltüntetni), telefonszámát és/vagy emailcímét, az alkatrész nevét, cikkszámát és a kívánt mennyiséget.
  • a megrendelés emailben vagy telefonon igazoljuk vissza, melyben egyeztetjük Önnel a megrendelés részleteit.
  • áruátvétel: az Ön által megrendelt és kiszállított csomag szállítási költséggel növelt összértékét a postásnak kézbesítéskor készpénzben kell kifizetni.
   • személyes átvétel: Budaörs, Kamilla köz 6. címen, előre egyeztetett időpontban lehetséges.
   • postai kiszállítás: a munkanapokon 12 óráig leadott és visszaigazolt rendeléseket a posta 1-2 munkanapon belül kézbesíti.
   • Kérjük minden vásárlónkat, hogy a csomag átvételekor annak sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha a csomagon bármilyen sérülést lát,a csomagot minden esetben a szállító jelenlétében bontsa fel és ha a csomagban lévő termék sérült, ennek állapotáról készíttessen jegyzőkönyvet, a csomagot ne vegye át. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv megléte nélkül nem áll módunkban elfogadni!
   • Megrendelő hibájából meghiúsult csomagátvétel: amennyiben a megrendelő az általa megadott időben, az általa megadott címen nem veszi át a csomagot, úgy az visszakerül a RM-GÁZ KFT. címére, a RM-GÁZ KFT.-nek ezen okból felmerülő anyagi költségeiért a megrendelő a felelős.
 5. A feltüntetett árak a 27%-os ÁFA-t tartalmaznak. A termékek mellett a feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Ez minden esetben a termék árán felül fizetendő és a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő ( most 2.100,-Ft 50.000,-ft értékhatárig).
 6. Amennyiben a tőlünk vásárolt alkatrész esetlegesen mégis hibásan működik, úgy természetesen a mindenkor érvényben lévő fogyasztóvédelmi törvényekben meghatározott időtartamra (jelen esetben 6 hónap) garanciát biztosítunk. A garancia jogossága esetén a javítás többletköltségét is visszatérítjük, ennek feltétele, hogy az ismételt javítás tényét a javítás megkezdése előtt velünk tudassák. Az ismételt javításhoz szükséges alkatrészt a RM-GÁZ KFT. biztosítja, valamint az ismételt javítás költségének számláját a RM-GÁZ KFT. 2040.Budaörs, Őszibarack u. 46.  címre legyenek szívesek kiállítanii. A tőlünk vásárolt termék nem alkalmas önálló működésre, minden esetben egy berendezés részegysége, ezért önálló garanciajeggyel nem rendelkezik, a garanciajegy szerepét a vásárlási számla vagy annak másolata tölti be.
 7. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
  • Amennyiben kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban kérjük, rendelés előtt telefonon mindenképpen egyeztessen kollégánkkal. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
  • Megrendelése akkor lép életbe, ha e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk azt. E az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével, a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül megtörténik.
  • Az esetleges elírásokból eredő károkért, illetve a gyártók által a termékhez csomagolt tájékoztatók pontatlanságáért cégünk nem vállal felelősséget.  
  • Szállító a Magyar Posta Zrt. 
  • Nem valódi szállítási adatok esetén a RM-GÁZ KFT. számára okozott anyagi károkozásért bűntető eljárást kezdeményezhet ismeretlen tettes ellen.
  • A késedelmes kézbesítésért cégünk felelősséget nem vállal.
  • Az áruszállítás jelenleg kizárólag magyarországi szállítási címre lehetséges, ezért a megrendeléseket csak Magyarországról tudjuk elfogadni. A közeljövőben a megfelelő szállítási lehetőség megteremtésével a megrendeléseket Magyarországon kívülről is elfogadjuk.
 8. A vásárlástól való elállás: Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
  • A vevő tudomásul veszi, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.
  • A vásárló, az áru átvételét követő tizennégy napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a RM-GÁZ KFT. által a vásárlóhoz eljuttatott termék doboza bontatlan és sértetlen, abban az esetben postai küldeményként visszajuttatható a RM-GÁZ KFT. címére, és a törvényi előírásnak megfelelően 30 napon belül visszatérítjük a vételárat, a csomag felbontását videóra rögzítjük a későbbi viták elkerülésének érdekében. Ebben az esetben a termék visszaküldése postai úton, de nem utánvétesen, vagy portósan történhet. Amennyiben a csomag már felbontásra került, abban az esetben,- mivel a csomag tartalma nem önállóan működő berendezés, hanem azoknak egyes részegysége - nem áll módunkban a postai úton visszajuttatott csomagokat átvenni. Ezekben az esetekben a csomag tartalmának sértetlenségéről való meggyőződés miatt csak és kizárólag vevő és eladó együttes jelenlétében történő személyes átvétel lehetséges. A személyes átvétel helye és ideje munkanapokon, előzetes telefonos egyeztetés alapján 2040.Budaörs, Kamilla köz 6. sz. alatt. Az elállás csak a házhozszállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető!
   Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni a RM-GÁZ KFT. 2040.Budaörs, Kamilla köz 6. sz. alatti címére . Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik. 
  • Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a RM-GÁZ KFT. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
   Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, a RM-GÁZ KFT. fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását.
  • Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költségével csökkentett ár.
  • Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedileg szereztünk be.
  • A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §).
 9.  A felelősség korlátozása
  • Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver-helyreállításból, állási időből a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért.
    
  • Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget továbbá a Vevőnél bármilyen okból, a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.  
  • Eladó továbbá nem felelős az alábbiakért: 
   • Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes. 
   • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. 
     
   • Bármely irat - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése, vagy megsemmisülése. 
     
   • Bármely szoftver nem megfelelő működése. 
     
   • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei. 
     
   • Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
     
   • Az Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt. 
 10. Adatvédelem
  Amennyiben a vásárlási feltételekkel kapcsolatban kérdése van kérjük azt e-mailben ( megellai@gaz-szer.hu ) tegye fel és ne kezdje meg a vásárlást amíg nem kap minden kérdésére az Ön számára kielégítő választ ! Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. A GázSzer E. C.  ezúton tájékoztatja Önt, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. 

Köszönjük , hogy a vásárlási feltételeket figyelmesen átolvasta és ezt elfogadta majd ezt követően rendelését leadta.

RM-GÁZ KFT.