Gázszerelő, Fűtésszerelő Budapest, eladás, kondenzációs kazán karbantartás, beüzemelés.
Megújuló energiaforrású rendszerek beüzemelése kiépítése, javítása és karbantartása.

Főoldal Cégünkről Kapcsolat Szolgáltatásaink Vásárlási feltételek Partnereink

Keressen minket az alábbi telefonszámok bármelyikén!

Pest: 06 30 548 1226
Buda: 06 30 234 2017

Professzionális gázkazán szerviz, kazán eladás

Gázkazán javítás, értékesítés terén szerzett sokéves tapasztalatainkat szeretnénk még hatékonyabban kamatoztatni. Így az ügyfelekkel történő kommunikációt is egy magasabb szintre emeltük.

Az Rm-Gáz Kft. elérkezettnek látta az időt arra, hogy a kor igényeinek megfelelően az interneten is egy informatívabb, többcsatornás kommunikációs lehetőséget alakítson ki meglévő és leendő ügyfeleivel. Ennek egyik eszköze a gaz-szer.hu domain néven megtalálható megújult weblap, mely segítségével igyekszünk egyfajta általános információt megosztani gázkazánokkal, cirkóval, kazánokkal, azok értékesítésével és javításával, szervizelésével kapcsolatban, másfelől szeretnénk állandó aktuális adatokat, lehetőségeket, árengedményeket, akciókat tudatni az érdeklődőkkel.

Gázkazán javítás, kazán szerviz, eladás, Gázkazán javítás Budapest

Az "forró drót" jellegű kapcsolattartás és információáramlás érdekében hoztunk létre a facebookon is egy oldalt, melyen szintén megosztjuk a honlapon is megjelenő aktuális projekteket, lehetőségeket.

A megjelenések kialakításával és gondozásával Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő marketing csapatát, a Magentart Creative-ot bíztuk meg.

Jelnlegi akcióink:

Kondenzációs kazán eladás akció
Olcsó gázkazán akció

Rm-Gáz – Gázkazán javítás, kazán eladás Budapest

Címkék: Gázkazán javítás, gázkazán szerelés, kazán szerviz, cirkó, gázkazán eladás Budapest