Gázszerelő, Fűtésszerelő Budapest, eladás, kondenzációs kazán karbantartás, beüzemelés.
Megújuló energiaforrású rendszerek beüzemelése kiépítése, javítása és karbantartása.

Főoldal Cégünkről Kapcsolat Szolgáltatásaink Vásárlási feltételek Partnereink

Keressen minket az alábbi telefonszámok bármelyikén!

Pest: 06 30 548 1226
Buda: 06 30 234 2017

Gázkazán szerviz

Az Rm-Gáz Kft. szakemberei mindenféle helyzettel találkoztak már gázkazán meghibásodásokkal kapcsolatban. Nehéz meglepetést okozni számunkra. A hívás után igyekszünk mielőbb kiérkezni a helyszínre. Erre törekszünk is, mert egy háztartás jóval kevésbé működőképes melegített víz, illetve fűtés nélkül. Telefonon már megkezdődik a hibajelenségek felmérése, alaposan kikérdezzük a tulajdonost a gázkazán rendellenes működéséről vagy működő képtelenségéről. Így mire megérkezünk a meghibásodott gázkazánhoz, már 99%-ban tudjuk, mihez kell nyúlnunk, adott esetben milyen eszközzel, alkatrésszel készüljünk a mielőbbi hibaelhárításhoz.

Gázkazán szerviz, kazán javítás Budapest

Természetesen azért nem ugrunk neki azonnal a szervizelésnek, felmérjük a felmerülő költségeket, a javításhoz, esetleges gázkazán cseréhez szükséges időt és ügyfelünkkel konzultálva kialakítjuk az ehhez legmegfelelőbb stratégiát. Optimális javaslatokat teszünk az alkatrészek, új gázkazánok tulajdonságát, árát, minőségét ismertetve.

A tényleges munka csak ezután kezdődik. Munkatársaink körültekintően, a szabályokat a legmesszebb menőkig betartva végzik a gázkazán javítás, gázkazán csere esetén szükséges munkálatokat.

Általában helyben megoldhatók a problémák. Ám még is adódnak olyan helyzetek is, mikor a szükséges munkafázist nem tudjuk a helyszínen elvégezni. Pl. kazántest savazása. De ezek az esetek nagyon ritkák és egyre ritkábbá válnak, mert a Fernox termékeivel már helyben is remekül kezelhetőek az alkatrészek.

Kazánjavítást csak Arcképes Gázszerelői Igazolvánnyal rendelkező szakember végezhet. Így cégünknél ennek megléte alapfeltétel, ezen felül munkatársaink Mestervizsgát is tettek, illetve rendelkeznek Gázipari Műszaki Biztonságtechnikai Felülvizsgálói végzettséggel is. Cégünk a legtöbb gázkazán gyártóval szerződést kötött, így nagy biztonsággal, megfelelő alkatrész háttérrel vállalja kazánok javítását.