Gázszerelő, Fűtésszerelő Budapest, eladás, kondenzációs kazán karbantartás, beüzemelés.
Megújuló energiaforrású rendszerek beüzemelése kiépítése, javítása és karbantartása.

Főoldal Cégünkről Kapcsolat Szolgáltatásaink Vásárlási feltételek Partnereink

Keressen minket az alábbi telefonszámok bármelyikén!

Pest: 06 30 548 1226
Buda: 06 30 234 2017

Cégünkről

 

Bemutatkozás

Cégünk Rédai István cégvezető 2002-ben induló egyéni vállalkozásából nőtte ki magát. Egyéni céggé 2009-ben alakult át. Növekedésünk ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink színvonalának megtartásának és folyamatos fejlődésének köszönhető.

A GÁZ-SZER E.C. fő tevékenysége a fűtő-és melegvízkészítő berendezések, illetve szolár- és napelemes rendszerek kiépítésének szaktanácsadása, kivitelezése, szakszerű üzembehelyezése, karbantartása, garanciális - és garanciaidőn túli javítása és a használatukhoz szükséges tanácsadása gyakorlott szakemberek segítségével.

Kollégáink naprakész szakértelmét a forgalmazó cégek által szervezett szervízoktatásokon tökéletesítik, ahol megismerhetik az újonnan forgalomba kerülő készülékek típusait, azok tulajdonságait és javításukkal,szervízelésükkel, hibaelhárításukkal kapcsolatos információkat.

Küldetésünk, hogy minden egyes elvégzett munkánk és referenciánk, cégünk sikere is legyen.

Tökéletességre törekszünk és arra, hogy az elvégzett munka mindkét fél elégedettségével járjon. 

Fő célunk az IMMERGAS, BUDERUS, BOSCH, JUNKERS, FONDITAL, VIESSMANN, márkák népszerűsítése, valamint ezen készülékek megismertetése a Magyar fogyasztókkal, továbbá foglalkozunk még FÉG, BERETTA, RADIANT,FERROLI típusú fűtőkészülékek javításával is.

Cégünk tevékenységi palettája bővült FERNOX termékek kereskedelmével. 

Munkánk eredményességét bizonyítja a visszatérő magánszemélyek valamint intézmények megrendelései és számos cég és közület éves karbantartásai szerződése.

Reméljük, hogy folyamatos fejlődésünkkel továbbra is magas színvonalon tudjuk kielégíteni ügyfeleink igényeit.